Brownie vegan

Brownie vegan

Încercați aceste brownies de ciocolată squidgy fără lactate sau ouă. Sunt perfecte pentru vegani și pentru persoanele care urmează o dietă fără lactate și au un gust absolut divin.

Ingrediente

  • 2 linguri de semințe de in măcinate
  • 200g cicolată neagră, tocată grosier
  • 80g unt vegan, plus extra pentru ungere
  • 1/2 granule de cafea
  • 120g făină
  • 70g migdale măcinate
  • 50g cacao pudră
  • 1/2 linguriță de praf de copt
  • 150g zahăr
  • 1 1/2 linguriță extract de vanilie


Preparare

  • Încingeți cuptorul la 170C. Ungeți și tapetați o tavă pătrată de 20cm cu hârtie de copt.
  • Combinați semințele de in cu 6 linguri de apă și lăsați deoparte cel puțin 5 minute. 
  • Topiți 120g ciocolată într-o crăticioară, cafeaua și untul cu 60ml apă la foc mic. Lăsați să se răcească puțin.
  • Puneți făina, migdalele, cacao, praful de copt și 1/4 linguriță de sare într-un castron și amestecați pentru a sparge eventualele cocoloașe.
  • Folosind un tel de mână, amestecați zahărul în amestecul de ciocolată topită și bateți bine până când este omogen și lucios, asigurându-vă că tot zahărul este bine dizolvat.
  • Adăugați și amestecul de semințe de in, extractul de vanilie și ciocolata rămasă, apoi amestecul de făină. Puneți în tava pregătită. 
  • Coaceți 35-40 de minute până când o scobitoare iese curată, cu firimituri umede. 
  • Lăsați să se răcească complet în tavă, apoi tăiați în pătrate.
  • Păstrați într-un recipient ermetic și mâncați în decurs de 3 zile. 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!