Gustare de sardine

Gustare de sardine

Puteți transforma cu ușurință o conservă de sardine într-o gustare picantă. Aceasta este o rețetă la îndemână, perfectă pentru orice vizită neplanificată.

Ingrediente

  • 125g sardine din ulei
  • 100g iaurt sau smântână
  • 1 lămâie cu coajă și zeamă
  • 1 ceapă mică roșie tocată mărunt
  • un pumn mic de pătrunjel, tocat mărunt
  • un praf de boia afumată
  • un praf de piper cayenne
     

Preparare

  • Scurgeți sardinele și puneți-le într-un bol, păstrând uleiul.
  • Îndepărtați coloana vertebrală, dacă există și aruncați-o. Pasați ușor sardinele, folosind o furculiță.
  • Adăugați iaurtul sau smântâna, coaja de lămâie ți un strop de zeamă, ceapa, patrunjelul, boia de ardei afumată și praful de piper cayenne. 
  • Condimentați bine și mai adăugați suc de lămâie la nevoie. 
  • Stropiți peste uleiul păstrat. 
  • Serviți cu pâine integrală prăjită.
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!