Pui cu miere

Pui cu miere

Gătește acest pui cu miere pentru familie, aromat cu usturoi, sos de soia, lămâie și ghimbir, în doar 30 de minute
Serviți cu orez și broccoli pentru o masă sățioasă

Ingrediente

  • 4 bucăți de piept de pui (aproximativ 600g), tăiat în cubulețe
  • 2 linguri de făină albă
  • 40g ghimbir, decojit și ras mărunt
  • 4 căței de usturoi, tocați mărunt
  • 6 linguri de soia
  • 5 linguri de miere
  • suc de la 1/2-1 lămâie
  • 1 lingură de ulei
  • orez fiert și broccoli fiert pentru servit


Preparare

  • Puneți puiul într-un castron, presărați peste făina și niște condimente și amestecați până când puiul este acoperit uniform.
  • Combinați ghimbirul, usturoiul, soia, mierea și jumătate din sucul de lămâie într-un castron. 
  • Încingeți uleiul într-o tigaie wok la foc mare și prăjește puiul până când devine ușor auriu. 
  • Puneți sosul de miere și prăjiți timp de 10 minute sau până când puiul este gătit și sosul s-a redus suficient.
  • Gustați pentru sare și piper și mai adăugați la nevoie. Adăugați și sucul de lămâie rămas, dacă este necesar, apoi serviți cu orez și broccoli fiert.

 

 

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!