Brownie cu fasole neagră fudgy

Brownie cu fasole neagră fudgy

Brownie cu fasole neagră

Ingrediente

  • 3/4 cană de fasole neagră, scursă și clătită
  • 1/2 cană de zahăr brun
  • 75g de ciocolată
  • 1/4 cană de cacao neîndulcită
  • 1 ou
  • 2 linguri unt de arahide
  • 1/2 cană de făină integrală de grâu
  • 1/2 linguriță de praf de copt
  • 1/4 linguriță de bicarbonat de sodiu
  • 1/4 linguriță de sare
  • 1 linguriță de zahăr pudră (opțional)
  • esență de vanilie
 

Preparare

  • Preîncălzește cuptorul la 170 grade.
  • Pregătește o tavă mică tapetată cu hârtie de copt.
  • Într-un robot de bucătărie, pune fasolea, untul de arahide și ciocolata. Mixează, apoi adaugă oul, vanilia, zahărul și cacao.
  • Separat, amestecă ingredientele uscate, adică făina, praful de copt, bicarbonatul și sarea. 
  • Adaugă acest amestec peste peste cel mixat la robot.
  • Amestecă foarte bine.
  • Întinde aluatul cât tava, încat să nu fie subțire, ci un pic gros. 
  • Coace timp de 20 de minute, până când mijlocul este ferm și mărginile sunt ușor umflate.
  • Se scoate pe un grătar să se răcească, iar apoi se taie în batoane și se pudrează.
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!